Contact

Openingstijden

De praktijk is geopend op:

Maandag   van   8.00   tot   16.00 uur
Dinsdag   van   8.00   tot   16.00 uur
Woensdag   van   12.30   tot   20.00 uur
Vrijdag   van   8.00   tot   12.00 uur

De praktijk is vanaf maandag 9 mei 2022  tijdelijk  gesloten omdat tandarts Pardieck haar pols gebroken heeft. Er wordt naar een waarnemer gezocht. Bij spoedeisende klachten kunt u contact opnemen met de TandartsSpoedpraktijk in het OLVG locatie Oost, 0900-8602. Bij problemen met een uitneembare (gedeeltelijke) prothese kunt u  contact opnemen met Röttger Dentale Technologie, 020-6000290. Op maandag t/m woensdag van 8:00 – 16:00 en op vrijdag van 8:00 – 12:00 (behalve 13  en 27 mei) is tandarts Pardieck telefonisch bereikbaar op  06-57089058.

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het Coronavirus.

Ik ben beperkt open  voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat ik volg is dat ik alleen mensen in de praktijk toelaat waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn. Daarbij gebruik ik de onderstaande vragen. Mocht U op een van de volgende vragen ‘ja’ antwoorden dan verzoek ik u om geen afspraak te maken of  uw afspraak kosteloos te annuleren.

 • Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona en heeft u geen boostervaccinatie gehad of bent u langer dan 8 weken geleden hersteld van corona?
 • Heeft u nu corona of bent u  genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur een of meerdere van de volgende symptomen: neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, kortademigheid of benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C), smaak- of reukverlies?
 • Ook als deze symptomen door hooikoorts worden veroorzaakt dient U ‘ja’ te antwoorden.
 • Heeft U huisgenoten/gezinsleden met koorts of benauwdheidsklachten?
 • Bent U in (thuis)quarantaine (of zou u dat moeten zijn)?
 • Woont U in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zal ik u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. Ik verzoek u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.

In de spreekkamer probeer ik voor en na de behandeling in de stoel zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die voor de mondzorgpraktijken nog steeds wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

 • Kom niet te vroeg; u wordt pas op het afgesproken tijdstip binnengelaten
 • U kunt nog geen gebruik maken van de wachtkamer. Er staat 1 stoel in het halletje
 • Kom alleen naar uw afspraak; indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder (voor kinderen jonger dan 12 jaar) of begeleider van een kwetsbare patiënt meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

In de behandelkamer houd ik me aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en heb ik aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

 

Tandartspraktijk S.J. Pardieck-Kodde

Bezoekadres: Basilicumhof 3

1115DK  Duivendrecht
Telefoon: 020-6993198
E-mail: info@tandartspardieck-kodde.nl

U kunt mij mailen voor het stellen van algemene vragen, maken van afspraken, stellen van medisch inhoudelijke vragen, wijzigen van adres- en verzekeringsgegevens. U krijgt binnen 2 werkdagen van mij een reactie.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u
tijdens openingstijden met: 020-6993198
buiten openingstijden met de TandartsSpoedpraktijk in het OLVG locatie Oost: 0900-8602

Bij een probleem met Uw  kunstgebit, plaatje of frameprothese kunt U tijdens mijn afwezigheid contact opnemen met Röttger Dentale Technologie in Diemen-Zuid, tel: 020-6000290.

Toegankelijkheid

Mijn praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Auto/OV

Bereikbaar per auto  Met ingang van 15 september 2014 geldt er een blauwe zone. Met Uw blauwe parkeerschijf kunt U dan maximaal 2 uur parkeren.

Bereikbaar per OV

Talen

Ik spreek Nederlands / Ich rede Deutsch / I speak English / Je parle Français.